5 grunner til å dra på språkreise

Liker du å reise? Vil du forbedre dine språkkunnskaper? Det finnes mange gode grunner til å dra på språkreise:

1. Lær deg et språk i et land hvor språket snakkes: Du har vanligvis undervisning 4-6 leksjoner per dag. Etter undervisningen praktiserer du dine språkkunnskaper i dagligdagse situasjoner som i dagligvarebutikken, på restaurant osv. På den måten lærer du deg et språk mye raskere på en språkreise enn du gjør hjemme.
2. Forbedrer din CV: Språkkunnskaper og utenlandsstudier er verdifullt når du skal søke jobb.
3. Opplev et annet land: På en språkreise har du godt med tid til å utforske et annet land og en annen kultur. Du har vanligvis fri på ettermiddager og helger. Språkskolen arrangerer av og til utflukter og andre fritidsaktiviteter. Når du reiser på en språkreise, blir du ofte mye lengre i landet enn du gjør på en tradisjonell ferie, og innkvarteringen du booker på en språkreise, er betydelig billigere enn å bo på hotell.
4.  Treffe nye venner: På våre språkskoler studerer du sammen med studenter fra hele verden. Mange reiser på egenhånd og forholdene er ideelle for å få nye venner fra hele verden.
5. Få hjelp med finansieringen til din reise: En språkreise er en utdanningsreise. Kanskje kan din arbeidsgiver eller dine foreldre hjelpe deg med å finansiere oppholdet? Et annet alternativ kan være å søke et av de mange stipendiene eller legatordningene som finnes. På visse vilkår kan du også få støtte fra Lånekassen til en språkreise i utlandet.

Språkreisebyrået tilbyr språkreiser i 10 ulike språk til over 100 studiesteder. Vi har kurs for alle nivåer og alle aldre. Du velger selv hvor mange uker du vil studere. Kontakt Språkreisebyrået, så hjelper vi deg med å finne en språkreise som passer for akkurat deg.

10 Responses to 5 grunner til å dra på språkreise

 • Marita says:

  Hallo!
  Bare lurer på en ting. Jeg er 16 år gammel å vil gjerne ta en kort språkreise til Japan. Er det aldersgrenser på de forskjellige landene?

  Hilsen Marita

 • Kamilla says:

  Hei :) Jeg lurer på når kan man senest søke? Er det noen enkelte måneder man må begynne, eller kan man søke når man vil? Kamilla 19 år

 • Linn says:

  Hei Kamilla, reglene er ganske greie: hvis du er helt nybegynner i språket, så må du forholde deg til spesifikke datoer. Men kan du litt fra før, så kan du begynne hver mandag hele året! Er ganske greit sånn sett. Men i forhold til å få plass på kurset, så lønner det seg alltid å være ute i god tid. Hvor kunne du tenke deg å dra?

 • Linn says:

  Hei Marita, i Japan er det et litt spesielt opplegg, så her er det nok best at du ringer oss på tel: 23 35 82 50 man – fre fra 09.30 – 16.00. Men man kan minimum melde seg opp til 10 ukers undervisning i Japan. I tillegg er det også aldersbegrensninger når du er under 18 år ja -ring oss gjerne, kanskje vi kan finne noen andre kurs i Europa til deg?

 • Linda says:

  Hei! Jeg og ei vennine har veldig lyst til å dra til Spania på språkreise , ser at det er grense på 18 år, men gjelder det utenfor Europa eller overallt?

 • Hei Linda,

  Når man er under 18 år kan man dra på Ungdomskurs. På våre nettsider ligger det noen eksempler på Ungdomskurs, men de fleste skoler har dette tilbudet. Hvis det er et spesielt sted dere kan tenke dere å reise til, kan dere ta kontakt med oss så kan vi se nærmere på det.

 • Petter says:

  hei når blir listen oppdatert til datoer i 2013?

 • Hei Petter! Takk for henvendelsen. Nettsiden er nå oppdatert. Du kan også laste ned våre brosjyrer eller sende inn en bestilling av «papir utgaven». Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å kontakte oss hvs du ikke finner det du leter etter!

  Hilsen Tine

 • Heidi Nathalie says:

  Hei! En venninne og jeg har snakket lenge om å studere spansk i Spania, og begge er falt for Barcelona, vi har vært der 4 ganger så begge er litt kjent. Er det sånn at, om man reiser to venninner sammen og vil ta de samme kursene (spansk) at det da er stor sjans for at man blir plassert på forskjellige kurs, eller er det mulighet for at man kan komme sammen? Begge to er jo veldig glad i å bli kjent med nye mennesker, men er jo alltid en viss trygghet og ha en du kjenner der :)

  Takk på forhånd!

 • Hei Heidi Nathalie,

  Takk for hyggelig henvendelse! Hvis dere bestiller sammen så booker vi dere selvfølgelig på samme skole og samme innkvartering (hvis dere vil det). Dere vil da ha undervisning samtidig, men hvis det er stor forskjell på spanskkunnskapene deres vil dere kanskje komme i to forskjellige klasser. Dette bestemmes ut i fra en test første dag på skolen.

  Ta gjerne kontakt igjen så kan jeg gi dere mer informasjon og nøyaktige priser :-)

  Med vennlig hilsen,

  Tine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>