Opplev Spania og lær språket samtidig

Høsten nærmer seg og det er tid for å finpusse eventuelle studieplaner for de kommende måneder. Hvorfor ikke kombinere en forlengelse av høsten med å lære seg spansk langs kysten av Spania? Les Aftenpostens artikkel om språkreiser i Spania. Der har de skrevet om mange muligheter for et slikt studieopphold i sin spennende artikkel du kan lese ved å klikke på lenken.

Språkreisebyrået tilbyr språkreiser til mange destinasjoner langs kysten av Spania. Skolene er internasjonale og tilbyr kurs for alle aldre og på alle nivåer.

collage

5 Responses to Opplev Spania og lær språket samtidig

 • Julie Isabèl Marki Randa says:

  Heii … jeg går på service og samferdsel vg1 akkurat nå. og jeg lurte på om det går ann å ta vg2 i spania eller tyrkia?? på reiseliv.. jeg vil bli flyvertinne eller jobbe på cruisebåt eller være guide på turist busser .. håper dere kan svare meg fort :)

 • Hei Julie! Vi har desverre ikke språkreiser til Tyrkia, men mange alternativ i Spania. Noen av språkskolene i Spania tilbyr spansk med fordypning i reiseliv. Dette kan være midt i blinken for deg. Derimot tror jeg ikke du kan erstatte et slikt studium med vg2 i Norge. Med vennlig hilsen Ingvar fra Språkreisebyrået.

 • Jente.vg2 says:

  Hei! Jeg lurer på hvor lang venteliste det er på språkreiser til Spania til sommeren. Må jeg allerede nå melde meg på for neste sommer eller er det ledig de siste ukene denne sommeren? På forhånd takk

 • Jente.vg2 says:

  mente på språkkurs :)

 • Hei og takk for hyggelig henvendelse! Det er fortsatt ledige plasser på språkkurs flere steder i Spania nå i sommer, så bare ta kontakt dersom du er interessert. Med vennlig hilsen Ingvar Dyrseth, Språkreisebyrået.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>